Empresa

QUI SOM

Des de 1996, TECOM INGREDIENTS ha esdevingut una empresa líder especialitzada en subministrar ingredients i additius per a la industria alimentària.

Proveïdors capdavanters en el seu sector

Els nostres proveïdors són empreses capdavanteres del seu sector, que han desenvolupat productes innovadors que permeten oferir a la indústria alimentària resposta als reptes als quals s’enfronta i solucions a les seves necessitats. En l’actualitat comptem amb proveïdors a Europa, Amèrica i Àsia.

Un equip altament qualificat

TECOM INGREDIENTS, compta amb un equip de professionals qualificats, amb llarga experiència en el sector i amb la formació adient per a oferir la solució idònia en cada cas.

MISSIÓ i VALORS

La nostra missió és ser capdavanteres en el desenvolupament i subministrament d’ingredients que ofereixin solucions funcionals i innovadores als nostres clients. La seva satisfacció és la nostra raó de ser i la nostra prioritat.

QUALITAT DE PROCESSOS I PRODUCTE

TECOM INGREDIENTS està compromès amb la qualitat, tant en el servei que donem als nostres clients, com en els productes que comercialitzem.

Des de l’any 2004, TECOM INGREDIENTS té implantat un sistema de gestió de la qualitat basat en la norma ISO 9001:2001, el qual es va renovant adaptant-se als possibles canvis. L’objectiu d’aquest sistema és l’absoluta definició i control dels processos de treball amb la finalitat de garantir la qualitat del nostre servei i dels productes comercialitzats.

Així mateix i complementant aquest sistema de control i gestió de la qualitat, tenim implantat el sistema APPCC (Anàlisi i Control de Punts Crítics) per poder assegurar la qualitat dels nostres productes en tot moment, assegurant la màxima qualitat per als nostres clients en qualsevol punt dels nostres processos.

QUALITAT DE PROVEÏDORS I PRODUCTE

Els proveïdors de TECOM INGREDIENTS, són fabricants de primera línia en l’àmbit dels ingredients i additius per a alimentació, això permet que TECOM INGREDIENTS pugui oferir als seus clients la millor solució per a les seves necessitats amb productes d’alta gamma i complint tots els requisits necessaris per a l’obtenció de qualsevol tipus de certificació (Halal, Kosher, Sanitat, etc). Disposem de certificació per a la comercialització de productes ecològics.

MEDI AMBIENT

TECOM INGREDIENTS està plenament compromesa amb la preservació del medi ambient i per tant hem adoptat mesures de reciclatge i reducció de residus seguint estrictament la normativa mediambiental vigent.

La sostenibilitat és un valor molt important per a la nostra companyia. En l’actualitat ja comercialitzem productes conforme a la RSPO.

Logo Tecom

Miquel Torelló i Pagès 43 - 45, Polígono Industrial El Pla 08750 Molins de Rei (Barcelona, España)

T. + 34 936 024 900 | F. + 34 936 024 910

info@tecom.es

Tecom © 2020 Nota legal