Tecom | Empresa
181
page-template-default,page,page-id-181,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-6.1,qode-theme-ver-7.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive

Empresa

QUI SOM

Des de 1996, TECOM INGREDIENTS ha esdevingut una empresa líder especialitzada en subministrar ingredients i additius per a la industria alimentària.

Proveïdors capdavanters en el seu sector

Els nostres proveïdors són empreses capdavanteres del seu sector, que han desenvolupat productes innovadors que permeten oferir a la indústria alimentària resposta als reptes als quals s’enfronta i solucions a les seves necessitats. En l’actualitat comptem amb proveïdors a Europa, Amèrica i Àsia.

Un equip altament qualificat

TECOM INGREDIENTS, compta amb un equip de professionals qualificats, amb llarga experiència en el sector i amb la formació adient per a oferir la solució idònia en cada cas.

MISSIÓ i VALORS

La nostra missió és ser capdavanteres en el desenvolupament i subministrament d’ingredients que ofereixin solucions funcionals i innovadores als nostres clients. La seva satisfacció és la nostra raó de ser i la nostra prioritat.