Tecom | Qualitat
182
page-template-default,page,page-id-182,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-6.1,qode-theme-ver-7.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive

Qualitat

QUALITAT DE PROCESSOS I PRODUCTE

TECOM INGREDIENTS està compromès amb la qualitat, tant en el servei que donem als nostres clients, com en els productes que comercialitzem.

Des de l’any 2004, TECOM INGREDIENTS té implantat un sistema de gestió de la qualitat basat en la norma ISO 9001:2001, el qual es va renovant adaptant-se als possibles canvis. L’objectiu d’aquest sistema és l’absoluta definició i control dels processos de treball amb la finalitat de garantir la qualitat del nostre servei i dels productes comercialitzats.

Així mateix i complementant aquest sistema de control i gestió de la qualitat, tenim implantat el sistema APPCC (Anàlisi i Control de Punts Crítics) per poder assegurar la qualitat dels nostres productes en tot moment, assegurant la màxima qualitat per als nostres clients en qualsevol punt dels nostres processos.

QUALITAT DE PROVEÏDORS I PRODUCTE

Els proveïdors de TECOM INGREDIENTS, són fabricants de primera línia en l’àmbit dels ingredients i additius per a alimentació, això permet que TECOM INGREDIENTS pugui oferir als seus clients la millor solució per a les seves necessitats amb productes d’alta gamma i complint tots els requisits necessaris per a l’obtenció de qualsevol tipus de certificació (Halal, Kosher, Sanitat, etc). Disposem de certificació per a la comercialització de productes ecològics.

MEDI AMBIENT

TECOM INGREDIENTS està plenament compromesa amb la preservació del medi ambient i per tant hem adoptat mesures de reciclatge i reducció de residus seguint estrictament la normativa mediambiental vigent.

La sostenibilitat és un valor molt important per a la nostra companyia. En l’actualitat ja comercialitzem productes conforme a la RSPO.